Integrált vállalati folyamatmenedzsment

A Zoll-Sped Kft. 2012. novemberben 4,3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” programban az Új Széchenyi Terv keretében. A 8,7 millió forint összköltségvetésű beruházásban egy új, 4 célterületet tartalmazó programcsomag került megvalósításra.

 

A korábbi pénzügyi program kivezetésre került, helyette új vállalatirányítási rendszert vezettünk be.

A projekt keretében beszerzési-logisztikai, pénzügyi-számviteli, vállalati CRM és kontrolling célterületet lefedő modulokat tartalmazó vállalatirányítási rendszert vezettünk be.  Beszerzésre került továbbá 2 db szerver, 16 munkaállomás, illetve további kiszolgáló egységek.

A beszerzésre került hardverek, irodai szoftverek és vállalatirányítási rendszer feltétlenül szükséges a vállalkozás versenyképességének növeléséhez, a versenyelőny megtartásához, a fokozatos kapacitásbővítéshez és a növekvő vevői igények kielégítéséhez.

A projekt megvalósítása hozzájárul cégünk fő célkitűzéséhez, ami a hosszú távon való fennmaradás, a stabil működés, a meglévő piaci helyzet megőrzése, pozíciónk további erősítése.

Projekt info:

  • Projekt címe: Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása
  • Kedvezményezett: Zoll-Sped Kft., 9700 Szombathely, Tátika u. 5. Tel: 94/513-963, fax: 94/344-460
  • Támogató szervezet: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt., 1539 Budapest, Pf.: 684.

  • Elnyert támogatás összege: 4.396.443,- Ft