Környezetvédelmi beruházás

Cégünk fő célkitűzése a hosszú távon való fennmaradás, a stabil működés, a meglévő piaci helyzet megőrzése, melyet jelen gazdasági adottságok mellett a több lábon állás által látunk biztosítottnak. Így elsődlegesen a szolgáltatási paletta új üzletágakkal való kiszélesítésére törekszünk.

 

Cégvezetésünk a hazánkban még kibontakozóban lévő ún. környezetipar irányában történő tevékenységbővítés mellett döntött. Konkrétan a hulladékfeldolgozásra tervezünk fókuszálni, mely amellett, hogy jelentős mértékben járul hozzá a környezetterhelés csökkentéséhez, számítsaink szerint jól jövedelmező módon működtethető.

 

Az újrahasznosító ipar Magyarországon még gyerekcipőben jár. Bár számuk növekszik, de még mindig alig néhány cég van jelen a piacon, ami óriási lehetőségeket hordoz magában. Az igény pedig szombathelyi illetve regionális szinten is jelentős és az egyre inkább kibontakozó újrahasznosítási trendnek köszönhetően látványos nagyságrendeket ölt, amit ki lehet és ki kell használni.

 

Tevékenységünket egy megfelelő szakértelemmel rendelkező társasággal való együttműködésre kívánjuk alapozni. Műanyaghulladék újrahasznosításához kapcsolódik a tervezett projekt részeként egy modern, high-tech színvonalú munkavégzést lehetővé tevő, 788m2 alapterületű üzemcsarnokot kívánunk létrehozni. A fenntartási időszak végéig 4 fő felvételét és foglalkoztatását vállaltuk.

 

A beruházás megvalósulásától egyértelműen árbevételünk, eredményességünk növekedésére számítunk, stabilizálva, illetve tovább erősítve helyzetünket a régióban, illetve biztosítva hosszú távú működésünket, jövőnket. Ezáltal biztosítani tudnánk meglévő alkalmazottaink hosszú távú működésünket, jövőnket és meglévő alkalmazottaink hosszútávon történő továbbfogkalkoztatását is. Továbbá a létrejövő üzletág maximálisan illeszkedik a cégvezetés által meghatározott jövőképhez, fő irányvonalához, ezáltal további elképzeléseink megvalósulását készíti elő.

Projektinformációk:

  • Projekt címe: Környezetvédelem másodlagos anyagfelhasználással
  • Kedvezményezett: ZOLL-SPED Spedicio és Szolgáltató Kft.
  • Támogató: Nemzetgazdasági Minisztérium (1051 Budapest, József nádor tér 2-4.)
  • Közreműködő Szervezet: Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. (9400 Sopron, Csatkai Endre u. 6.)
  • Elnyert támogatás összege: 56.608.798,- Ft

Új Széchenyi Terv